Publicerad 8 november 2017

Administratör

Vill du bli en av oss?

Är arbetsmiljön viktig för att du ska trivas på jobbet? Är du en driven och strukturerad administratör? Oxelösunds hamn söker idag en kvalificerad administratör som kommer vara knuten till HR-avdelningen. Vill du jobba i ett mindre företag där ditt dagliga arbete gör skillnad så kanske detta är rätt tjänst för dig. Sök redan idag!

Arbetsbeskrivning
Som administratör på Oxelösunds Hamn kommer du vara administrativt stöd till HR-avdelningen samt företagets chefer. Du förväntas självständigt driva utvecklingen av företagets administrativa processer och rollen innebär personaladministration såsom hantering av personallistor och att svara på lönefrågor.

Samtidigt är du behjälplig med kallelser, bokningar och att sammanställa olika typer av material och statistik. Du stöttar cheferna med administrativa arbetsuppgifter samt bevakar och följer upp administrativa rutiner. Du kommer att också verka som stödfunktion vad gäller administrations- och systemfrågor samt under den kommande tiden vara med och implementera ett nytt administrativt system inom organisationen.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har avslutad gymnasieutbildning samt minst ett par års erfarenhet av kvalificerat administrativt arbete. Du har goda kunskaper i svenska, god datavana samt B-körkort. Samtidigt är det meriterande om du har arbetat med personaladministration, lönehantering, hantering av bolagshandlingar och har erfarenhet av administrativa system såsom Visma, Agda och/eller Sharepoint. Har du dessutom tidigare varit med vid implementering av nya arbetsmetoder och system så är det också meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Vi söker dig som är strukturerad, noggrann och en god problemlösare. Du analyserar situationer för att identifiera och förutse problem samtidigt som du tar fram kort- och långsiktiga planer. Vi söker en person som är serviceinriktad och visar genuint intresse för kunder och interna kontaktytor. För att nå framgång är du också relationsbyggande och skapar med enkelhet samarbete med olika personer i organisationen.

Sista ansökningsdag
Sök tjänsten senast 15 november 2017. Urval och intervjuer kan komma att ske löpande, sök därför tjänsten så snart som möjligt.

För information
Kontakta ansvarig rekryteringskonsult, karin.carlsson@randstad.se, 0733-434159.

Ansök nu!
https://www.randstad.se/arbetssokande/jobb/administrator-till-oxelosunds-hamn-201093273/