Publicerad 16 juni 2017

Produktionsplanerare PP 10/17

Arbetsuppgifter

Rollen är knuten till Stålhamnen där vi i huvudsak hanterar färdiga stålprodukter via fartyg, järnväg och lastbil. Huvudfokus ligger vid daglig produktion i containeranläggningen där du hanterar containerflödet samt säkerställer en hög kvalitet och att gällande krav uppfylls. Du kommer också sköta planering av såväl befintliga som inkommande uppdrag för containeranläggningen samt stötta övrig produktionsplanering. I funktionen ingår att optimera lastning, lossning, transporter och rapportera till produktionen när dessa är genomförda. Administration och rapportering i olika system är också en del av arbetet.

Vi söker dig

som har treårig gymnasial utbildning och det är meriterande om du har någon kompletterande utbildning inom logistik. Du har erfarenhet från arbete med produktionsplanering och logistik inom industri. Du ska dessutom ha god administrativ förmåga och vara en van datoranvändare.

Som person trivs du när det händer saker och du har förmåga att prioritera parallella processer och åstadkomma smidiga flöden. För tjänsten behöver du vara driven och självgående samtidigt som du är engagerad och har god samarbetsförmåga. Då förutsättningarna snabbt kan ändras krävs flexibilitet och förmåga att fatta beslut.

Anställningsform

Tillsvidareanställning.

Arbetstid

Dagtid.

Övrigt

För tjänsten krävs B-körkort.

För mer information om tjänsten kontakta områdeschef Sören Lindby på telefon 0155-258 210.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV till HR-avd eller via jobb@oxhamn.se senast den 27 juli 2017.

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan. Denna lediga tjänst hittar du även på intranätet under aktuellt och under lediga tjänster. Annonseras externt och internt.