Publicerad 30 maj 2017

Underhållsmekaniker till förebyggande Underhåll

Arbetsuppgifter

Du kommer i första hand arbeta med tillståndskontroll av våra anläggningar, tribologi, bedömning och prioriteringar av åtgärder samt beredning och schemaläggning av arbetsordrar. Arbetet sker i nära samarbete med kollegor inom produktionen och den egna avdelningen.  Du kommer att vara en del i utvecklingen av vårt underhåll med fokus på förbättringsarbete och bidrar genom kunskap och engagemang till målet att vara Europas bästa stuveri.

Vi söker dig

som har en teknisk utbildning på minst gymnasienivå med erfarenhet från reparations- och underhållsarbete inom tung industri. Du har kunskaper inom mekanik, el, transmission, plåt och svets. Du ska dessutom ha god administrativ förmåga och god datavana.

Som person är du noggrann och ansvarstagande. Tjänsten innehåller både självständigt arbete och arbete i grupp. Du behöver därför vara driven och självgående samtidigt som du är engagerad och har god samarbetsförmåga. Då förutsättningarna snabbt kan ändras krävs stor flexibilitet och förmåga att fatta snabba beslut.

Anställningsform

Tillsvidareanställning.

Arbetstid

Dagtid

Övrigt

För tjänsten krävs B-körkort, godkända kärnämnen från gymnasiet samt god datorkunskap. För mer information om tjänsten kontakta verkstadschef Jan Karlsson tel 0155-258149. Välkommen med din ansökan tillsammans med personligt brev till jobb@oxhamn.se senast den 22 juni 2017.

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.