Publicerad 24 april 2018

Säljare/Affärsutvecklare

Vår nuvarande säljare/affärsutvecklare går vidare inom organisationen och vi söker nu hans efterträdare.

Arbetsuppgifter
Du kommer att få arbeta med hamnens huvudsakliga hantering som är torrbulk, olja och stålprodukter. En hamn som har som vision att bli Europas bästa stuveri! Du ska skapa och utveckla affärsrelationer med nya kunder på en marknad med hög konkurrens och komplexa frågeställningar som kräver ett stort mått av kundanpassning gentemot den egna organisationen. Du ska naturligtvis även ge fortsatt god service till befintliga kunder.

Kvalifikationer
Du har treårig gymnasial utbildning och det är meriterande om du har kompletterande utbildning inom ekonomi, logistik, försäljning/marknad. Du har några års erfarenhet av arbete med kundkontakter inom t.ex. spedition, shipping, logistik, försäljning/marknad eller motsvarande.

Du är självgående och har en tydlig inställning som skapar ett mål- och resultatstyrt arbete och leverans. I denna roll behöver du vara serviceinriktad och uthållig då säljcyklerna kan bli långa. Du är kommunikativ, en god lyssnare och har en analytisk förmåga i mötet med presumtiva kunder. Du är motiverad och bidrar till god laganda.

Anställningsform
Tillsvidareanställning.

Arbetstid
Dagtid.

Övrigt
För tjänsten krävs B-körkort.

För mer information om tjänsten kontakta försäljnings- och marknadschef Carl Johan Warfvinge, 0725-41 36 10.

Välkommen med din ansökan med personligt brev och CV via jobb@oxhamn.se senast den 31 maj 2018.

Urval sker löpande så vänta inte med att skicka in din ansökan.
Vi sköter denna rekrytering själva och vill inte kontaktas av annonssäljare eller rekryteringsföretag.